Pitanja i odgovori
Čime se bavi Vaš centar?
Naš medicinsko konsultativni centar bavi se terapijom dijabetesa tipa 2, ublažavanjem i sprečavanjem njegovih komplikacija.
Korigujemo Vašu terapiju uvođenjem novih metoda koje oporavljaju Vaš pankreas i pospešuju ga da stvara više insulina koji će Vaše ćelije prepoznavati i tako efikasno trošiti glukozu.
Pozivamo vas da iskoristite jedinstveni program terapijsko - rekreativnog kursa „Diabetes mellitus - prevencija i otklanjanje komplikacija diabetes mellitusa i metaboličkih poremećaja".

Kako da dodjem u Vaš centar?
Popunite anketu na sajtu i uradite laboratorijske analize. Pošaljite na email diastanrs@gmail.com
Naši stručnjaci će sve proanalizirati i ukoliko Vam možemo pomoći bićete pozvani da dođete u naš centar.
Da li je Vaš pristup rešavanju problema individualan?
U naš Centar će ljudi sa dijabetesom dolaziti u manjim grupama, ali je pristup svakom od Vas strogo individualan. Ne postoje dve iste osobe , sa istim tegobama, dijabetičkim stažom, istog pola ...
Po kojoj metodici radite?
Naš centar i stručnjaci rade po originalnoj metodici i sa originalnim preparatom Glyco 5. Kako je pristup svakom čoveku obolelom od dijabetesa strogo individualan to su i rezultati daleko bolji, jer se vodi briga o najsitnijim detaljima, simptomima i tegobama. Posvećuje Vam se vremena onoliko koliko je to potrebno prema Vašem zdravstvenom stanju. Uključeni su stručnjaci svih profila u skladu sa problemima koje imate. Pored oporavka pankreasa radimo i na otklanjanju već postojećih posledica koje je dijabetes napravio Vašem organizmu.
Garantujete li mi izlečenje?
Kao što znate zvaničan stav medicine je da je dijabetes neizlečiv. Mi tu postavljamo tri znaka ???
Da li je baš tako?
Šta znači izlečenje?
Šta sa već postojećim oštećenjima organizma?

Dijabetes je izlečiv ako se deluje na uzrok
- Zato na osnovu ankete i laboratorijskih analiza naši stručnjaci određuju koga pozivamo u naš centar, znajući da mu možemo pomoći.
- Zato uključujemo nove preparate koji će pomoći Vašem pankreasu i organizmu u celini.

Izlečenje ima više oblika:
- održavanje nivoa glukoze na normalnom nivou bez naglih skokova vrednosti
- Bilo koliko povećanje lučenja sopstvenog insulina i njegovo prepoznavanje od strane ćelija znači i manju upotrebu lekova i lekovitih sredstava

Već postojeće posledice dijabetesa umanjujemo ili otklanjamo raznim metodama uključenim u celokupan proces brige o Vama, a istovremeno radimo na tome da sprečimo pojavu novih.

Kontakt
  • Telefon za informacije +381693888888
  • Viber - Whatsapp - Telegram +381659608008
  • E-mail diastansr@gmail.com
Pitanja i odgovori