GLYCO 5

Dijetetski suplement za prevenciju i pomoć kod dijabetesa

GLYCO 5 je specijalni kompleks supstanci dobijenih ekstraktom biljaka koji ima višestruko delovanje na organizam dijabetičara.

1. Kada ćelijski receptori ne prepoznaju insulin i ne otvaraju "vrata" za glukozu Glyco5 se ponaša kao "kalauz" na koji receptori odreaguju. Ovo dovodi do toga da ćelije uzimaju svoju hranu tj. troše glukozu.

2. Postepeno se , na ovaj način, postiže efekat da ćelije počnu prepoznavati svoj insulin, koji onda ponovo uspeva da otvori " ćelijska vrata " za glukozu.

3. Ako postoji makar i mala funkcija Beta ćelija pankreasa, Glyco5 im pomaže da se oporave i da počnu ponovo da luče insulin.

Na ovaj način Glyco5 ne razlaže glukozu i izbacuje je iz organizma kako radi dobar deo hemijskih lekova ( borba protiv posledica) nego utiče na one procese koji su uzrok pojave inuslinske rezistencije i dijabetesa i svega onoga što ih prati.
Pomozite svom pankreasu
Prirodne biološki aktivne supstance pospešuju funkcionisanje svih sistema organizma u cilju otklanjanja insulinske rezistencije i normalizacije nivoa glukoze u krvi.
Pomozite svom organizmu da dostigne normalan nivo glukoze u krvi, da reguliše telesnu težinu i probudi metabolizam.
Pravilna ishrana je velika pomoć Vašem pankreasu i telu.
Ne otežavajte mu.
GLYCO 5
Kontakt
  • Telefon za informacije +381693888888
  • Viber - Whatsapp - Telegram +381659608008
  • E-mail diastansr@gmail.com
Pitanja i odgovori